Voorbeeld van Eyefence uit de praktijk!

16 April 2018 | Dpd Consultancy

Mobiele Camerabewaking voor o.a Bouwplaatsbeveiliging met Eyefence

Voorbeeld uit de praktijk

Een bedrijf heeft frequent last van diefstal op zijn terrein. Het is een bouwterrein die zoals vaak, erg donker is, zeer afgelegen ligt en geen controle aanwezig is.

Er ligt veel waardevol materiaal in de containers. Helaas zijn de containers al meerdere malen opengebroken en elke keer liggen de werkzaamheden hierdoor stil en zijn de kosten zeer hoog om alles te vervangen.

Ze zijn het zat en besluiten er wat aan te doen. De diefstallen moeten ophouden.

Wat hebben wij als Recherchebureau gedaan?

Wij worden ingeschakeld, ook om te zorgen dat als er een verdachte is de juiste stappen genomen worden om de schade te verhalen. Want ja het is leuk dat er een verdachte gepakt word maar zonder aangifte binnen 9 uur wordt hij gewoon vrijgelaten. Op meerder locaties worden mobiele camera’s opgezet. Binnen een paar weken is het al raak. De meldkamer krijgt een melding dat er 2 verdachte’s op het terrein lopen en proberen de containers binnen te komen.

De politie wordt direct aangestuurd, middels de duidelijke camerabeelden, en de verdachte’s worden op heterdaad aangehouden. Wij komen direct ter plaatse om de schade op te nemen en aangifte te doen.

Waarom zou u voor ons kiezen voor de bouwplaatsbeveiliging?

Dankzij het snelle handelen van alle partijen is er een verdachte waardoor de schade verhaald kan worden. En nog mooier, het bedrijf hoeft helemaal niets te doen.

Share this article
Relecante artikelen
Interne fraude, wat nu? 12 April 2019 | Dpd Consultancy

Nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en ontvang het laatste nieuws. Onze nieuwsbrief staat vol met handige tips & tricks.