Recherchebureau in Utecht

Rechercheonderzoeken in Utrecht en de omgeving

Betrouwbaar // Discreet // Integer

Recherchebureau DPD Consultancy heeft 15 professionele rechercheurs voor u klaar staan om u te helpen bij het opsporen en oplossen van bedrijfskundige vragen: Of u nu uw winkel in Hoog Catharijne wilt laten controleren door Mystery Shoppers, een onderzoek naar ziekteverzuim van een werknemer in Kanaleneiland of een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag wilt laten doen in het Westhaven kantoorgebouw. Recherchebureau DPD Consultancy zoekt antwoorden naar vraagstukken die binnen uw bedrijf spelen.
Recherchebureau inschakelen? Neem vrijblijvend contact op
  • Erkend door ministerie van justitie en veiligheid

  • Gelegitimeerd door politie

  • Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

Succes door veel ervaring in Recherche onderzoeken

Onze reviews

9.3/10
Gemiddelde uit 46 reviews
10

De communicatie met DPD-Consultancy en de medewerkers van het bureau was goed en zij hebben mij heldere informatie gegeven over de mogelijkheden. De website en het gesprek gaf veel vertrouwen. Ik had snel resultaat en de aangeleverde bewijzen en feiten waren super. Ik kan niet anders zeggen dat zijn betrouwbaar, proffesioneel en betrokken zijn. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.

Ned Marine Services BV

10

Zeer professionele organisatie. Door de kennis en ervaring van Vanessa en haar team kunnen zij op elk vraagstuk maatwerk leveren. Ook het veldwerk gaat prima met een mix tussen blauw en groen ;). Ga zo door en bedankt voor alle hulp en expertise!

Stoel J.L. / Polytec

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

Recherchebureau DPD is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Vrijblijvende intake & Kennismakingsgesprek

Laat uw gegevens achter, ons Recherchebureau neemt contact met u op

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen