Recherchebureau Maastricht

Rechercheonderzoeken in Maastricht en de omgeving

Betrouwbaar // Discreet // Integer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en integer recherchebureau in Maastricht en omgeving? Bij DPD Consultancy bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een gedegen bedrijfsrisicoanalyse in het levendige centrum van Maastricht, een grondig integriteitsonderzoek in een culturele instelling zoals het Bonnefantenmuseum, of een nauwkeurige geluidsmeting op Maastricht Aachen Airport, wij staan voor u klaar. Ons team bestaat uit 15 ervaren professionals die verspreid zijn over heel Nederland en u graag ondersteunen bij uw zakelijke geschillen en vragen.
Succes door veel ervaring in Recherche onderzoeken
  • Erkend door ministerie van justitie en veiligheid

  • Gelegitimeerd door politie

  • Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

Succes door veel ervaring in Recherche onderzoeken

Onze reviews

9.3/10
Gemiddelde uit 46 reviews
10

De communicatie met DPD-Consultancy en de medewerkers van het bureau was goed en zij hebben mij heldere informatie gegeven over de mogelijkheden. De website en het gesprek gaf veel vertrouwen. Ik had snel resultaat en de aangeleverde bewijzen en feiten waren super. Ik kan niet anders zeggen dat zijn betrouwbaar, proffesioneel en betrokken zijn. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.

Ned Marine Services BV

10

Opleiding heb ik als goed ervaren. Het was leuk en zeker leerzaam. Feedback word op een goede manier geven zonder dat mensen zich klote hoeven te voelen. Zelf stonden jullie ook open voor feedback en als een cursist wat vond werd dat opgepakt. Ik heb genoten van de 5 daagse cursus super leuk!! Naar mijn gevoel was 5 dagen veel te kort.

Dino

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

Recherchebureau DPD is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Vrijblijvende intake & Kennismakingsgesprek

Laat uw gegevens achter, ons Recherchebureau neemt contact met u op

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen