Bedrijfsrecherche Breda

Bedrijfsrecherche onderzoek in Amsterdam en de omgeving

Betrouwbaar // Discreet // Integer

DPD Consultancy, het bedrijfsrecherchebureau in Breda, kunt u rekenen op de expertise van 15 professionele bedrijfsrechercheurs. Wij staan paraat om u te helpen bij het opsporen en oplossen van bedrijfsvraagstukken. Of het nu gaat om het onderzoeken van woonfraude in Brabantpark, het uitvoeren van een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag van een werknemer in de binnenstad van Breda, of het onderzoeken van diefstal of verduistering binnen Breda University of Applied Sciences, Bedrijfsrecherchebureau DPD Consultancy zoekt naar antwoorden op de vraagstukken die binnen uw bedrijf spelen.
Bedrijfsrecherchebureau inschakelen? Neem vrijblijvend contact op
  • Erkend door ministerie van justitie en veiligheid

  • Gelegitimeerd door politie

  • Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

Succes door veel ervaring in Bedrijfsrecherche onderzoeken

Onze reviews

9.3/10
Gemiddelde uit 53 reviews
10

De cursus was voor mij een proef in mijn carrière switch, met behulp van de cursus en met name Bas ging er een wereld voor mij open. Gecombineerd met mijn IT achtergrond heb ik mijn carrière bijgesteld naar Digitale Recherche en (forensisch) Data Science.

Daniel

9

Ik heb de kennismaking met het bedrijf als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij welkom. Ook de docent was zeer kundig en heeft mij op een zeer positieve manier geholpen om tot een positief eindresultaat te komen.

Patrick Westerlaken/SECUWEST

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

Recherchebureau DPD is voornamelijk actief op de zakelijke markt.
Vrijblijvende intake & Kennismakingsgesprek

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen