Eyefence Videobewaking

Beter dan de standaard in tijdelijke beveiliging

Meer weten?

Laat uw gegevens achter, wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Bekijk de nieuwe standaard

Gegarandeerd de hoogst mogelijke kwaliteit videobewaking (ook in de nacht)

Wat is Eyefence?

Ontwikkeld door professionele rechercheurs
  • Wij hebben een makkelijk op en af te bouwen systeem ontwikkeld wat door de medewerkers makkelijk te vervoeren is;
  • U betaalt geen verplaatsingskosten;
  • Het systeem werkt geheel op groene stroom en 4G verbinding als er geen stroom en internet aanwezig is;
  • Wij leveren het systeem gratis bij u af en geven u instructie;
  • U kunt wijzigingen makkelijk doorgeven via een ticketsysteem;
  • De meldkamer kijkt de meldingen 24/7 uit, bij onregelmatigheden wordt de politie aangestuurd;
  • Bedrijfsrecherche wordt ingeschakeld om de nazorg te verlenen Dit kan bestaan uit PD forensisch onderzoek, doen van aangifte, communicatie met de politie en de juridische afhandeling.

Eyefence, beter is er niet

Waarom wij de standaard videobewaking hebben verbeterd

Wij zijn een recherchebureau met grote expertise op het gebied van veiligheid en techniek. Onze rechercheurs hebben bij de politie veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van fraudes, diefstallen en zware georganiseerde misdaad en terreur. Door deze kennis in te zetten op het gebied van diefstal en beveiliging op terreinen hebben wij een nieuw product ontwikkeld. Dit product heeft een enorme meerwaarde in het kader van het bewaken van terreinen.

Enkele bedrijven die ons in de arm namen om diefstallen en vernielingen op te lossen, maakten reeds gebruik van mobiele camerabewaking. Wat schetste onze verbazing? De klanten betaalden de hoofdprijs, maar de kwaliteit was slecht en de nazorg onvolledig. Het blijkt in zo’n geval meer een statistiekenmachine dan een middel om de verdachte op een zo’n goed mogelijke manier aan te pakken. Zonder een aangifte binnen 9 uur wordt de verdachte met een boete vrijgelaten. Er bestaat dan geen dossier dat opgevraagd kan worden. Op deze manier kun je op niemand de schade verhalen. De verdachte krijgt immers een boete en wordt niet als verdachte aangemerkt. Naar zijn personalia kunt u dus fluiten. Ook de kwaliteit van de beelden is vaak slecht waardoor er geen herkenning op de beelden gedaan kan worden. Met een politiehart en een sterk rechtvaardigheidsgevoel voelde dit zeer slecht. Als een bedrijf gebruik maakt van camerabewaking moeten alle facetten goed zijn. Zeker als de achterkant niet goed gebeurt, kunt u fluiten naar uw centen.

Vrijblijvende demonstratie?

Laat uw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact op

Waarom Eyefence?

Meer dan videobewaking alleen

Wij bieden niet alleen mobiele camerabewaking aan, maar ook onze service als Bedrijfsrecherche. Op deze manier heeft u vele malen meer kans dat u de schade ook daadwerkelijk kunt verhalen op de verdachte(n). Naast dat u meer service krijgt voor minder geld is de kwaliteit van onze camera’s in veel gevallen een stuk beter. Meer voor minder dus.

Bel ons voor de mogelijkheden en wij laten het graag vrijblijvend aan u zien!