Wat ze over ons Recherchebureau zeggen

9.4/10
Bekijk hieronder onze 59 reviews
  • Erkend door ministerie van justitie en veiligheid

  • Gelegitimeerd door politie

  • Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

9

Naar aanleiding van een diefstal binnen mijn bedrijf ben ik in contact gekomen met DPD. Door Vanessa Middelkoop ben ik zeer adequaat geholpen. Na het opstellen van een duidelijk plan van aanpak kon het onderzoek snel worden opgestart. Bij het het interviewen van mijn personeelsleden zijn de onderzoekers zeer professioneel te werk gegaan. Het onderzoek heeft veel waardevolle informatie opgeleverd en alle bevindingen zijn in een overzichtelijke rapportage verwerkt. Doortastend, vakkundig en flexibel!

Herberg Oer 't Hout | Grou

10

De cursus was voor mij een proef in mijn carrière switch, met behulp van de cursus en met name Bas ging er een wereld voor mij open. Gecombineerd met mijn IT achtergrond heb ik mijn carrière bijgesteld naar Digitale Recherche en (forensisch) Data Science.

Daniel

10

Wij zijn heel erg goed geholpen dankzij de mensen van dit bedrijf. Professioneel, gedreven en vakkundig. Er is goed gewerkt onder hoge spanning en vreemde tijden, niets was teveel. Ondanks de vervelende situatie zijn we blij met dit bedrijf in contact te zijn gekomen, die het probleem zeer goed en adequaat tot een goede uitkomst hebben gebracht. Intratuin Emmen

J Barkema

10

De communicatie met DPD-Consultancy en de medewerkers van het bureau was goed en zij hebben mij heldere informatie gegeven over de mogelijkheden. De website en het gesprek gaf veel vertrouwen. Ik had snel resultaat en de aangeleverde bewijzen en feiten waren super. Ik kan niet anders zeggen dat zijn betrouwbaar, proffesioneel en betrokken zijn. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.

Ned Marine Services BV

10

Grote klasse! De medewerkers van DPD hebben ons geholpen bij een voor ons zeer lastig project. Ze blinken uit in empathie, vakkundigheid en goed projectmanagement. Hierbij hielden ze continu ons doel voor ogen! Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Vereniging