Over ons!

DPD-consultancy is een Recherche & Advies Bureau dat in 2013 opgericht is door Vanessa Middelkoop. Wij zijn geregistreerd en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB nummer 1641.

Wie is Vanessa Middelkoop?

Vanessa heeft in 2013 het bureau opgericht na een carrière bij de Politie, overheid en diverse specialistische teams. Haar specialisme werd o.a. opgedaan bij de Recherche en binnen de Dienst Specialistische Recherche Toepassingen. De werkzaamheden bestonden uit het bestrijden van zwaar georganiseerde misdaad en terreur.

Na de politie is Vanessa nog een aantal jaren actief geweest als Rechercheur binnen verschillende gemeentes. Zij heeft ervaring in Strafrecht, Bestuursrecht en Arbeidsrecht. Daarnaast volgt Vanessa een master Non Verbale Strategie Analyse bij Insa.

Wellicht ben je Vanessa wel eens tegengekomen in televisieprogramma’s als ‘’Op de Vlucht’’ en ‘’De Buit’’.

Het DPD-team

Ons team bestaat uit een zeer gedreven groep mensen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: een enorme passie voor het vak.

Elk teamlid beschikt over zijn of haar eigen unieke specialistische kennis, opgedaan bij zeer diverse (overheids-)instanties. Natuurlijk beschikken we over ruime ervaring met politiewerkzaamheden, onder andere vanuit de (landelijke) Politie, recherche en ervaring binnen de Dienst Specialistische Recherche Toepassingen. Daarnaast hebben we teamleden met een verleden bij Defensie, het Korps Mariniers en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Voorts zijn er ook nog teamleden die werkzaam zijn geweest als sociaal rechercheur belastingzaken, forensisch specialist en ICT-specialist.

Door alle kennis en capaciteiten die wij in huis hebben kunnen wij als geen ander diverse methodieken en middelen toe passen in ons werkgebied. Door de integrale samenwerking kunnen wij een totaaloplossingen bieden die anderzijds niet mogelijk waren geweest.

Waar zijn we te vinden?

Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Gouda en in Zwolle. Daarmee hebben wij als bedrijf een landelijke dekking met goede rechercheurs.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.0/10

Gemiddelde uit 24 reviews bij The Feedback Company

10
De communicatie met DPD-Consultancy en de medewerkers van het bureau was goed en zij hebben mij heldere informatie gegeven over de mogelijkheden. De website en het gesprek gaf veel vertrouwen. Ik had snel resultaat en de aangeleverde bewijzen en feiten waren super. Ik kan niet anders zeggen dat zijn betrouwbaar, proffesioneel en betrokken zijn. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.
9
Goede ervaring met dit bedrijf! Fijne communicatie en mijn zaak werd snel opgepakt. Bedankt voor alle hulp nogmaals!

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op