Mobiele camerabewaking

Uw terrein 24/7 bewaakt van A tot Z

Ontvang direct meer informatie

 • proactieve camera

  Inzet van een innovatieve camera's en systemen

 • Centralisten kijken 24/7 mee

  Incidenten worden gezien op het moment dat zij plaatsvinden

 • Directe aansturing van de politie

  Politie en onze rechercheurs gaan ter plaatse voor de afhandeling en aangiftes etc

 • Onderzoek

  Wij voeren ter plaatse onderzoek uit.

 • Afhandeling

  Aangifte en juridische afhandeling wordt door ons verzorgd.

Camerabewaking op elk terrein

24/7 Mobiele camerabewaking met Eyefence

U heeft een terrein, een parkeergarage, een leegstaand gebouw of een bouwterrein dat gevoelig is voor diefstal of vernieling? U wilt met een gerust hart naar huis gaan zonder de gedachte dat uw spullen ontvreemd of vernield worden. Hoe moet u dit doen en wat komt daar allemaal bij kijken?
Lees verder en u krijgt van ons de oplossing!

De gevolgen als u geen maatregelen neemt om uw bouwplaats te beveiligen

Op dit moment is uw terrein of bouwplaats niet of niet goed beveiligd tegen inbrekers. U heeft geregeld schade, omdat er spullen gestolen of vernield worden. U moet goederen opnieuw aanschaffen en het werk ligt stil. Bovendien moet u de kosten die u kwijt bent aan het personeel dat zich hiermee bezig houdt niet onderschatten. Iemand kan immers op dat moment niet de werkzaamheden uitvoeren waarvoor hij of zij is aangenomen. Het bedrijf ligt op deze manier stil. Veel bedrijven, met name bouwbedrijven, kunnen zich niet meer verzekeren door de hoge schadelast. Bij eventuele nieuwe aanbestedingen kan men ook achter het net vissen omdat de beveiliging niet op orde is.

Waarom hebben wij een nieuwe versie van mobiele camerabewaking ontwikkeld?

Wij zijn een recherchebureau met grote expertise op het gebied van veiligheid en techniek. Onze rechercheurs hebben bij de politie veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van fraudes, diefstallen en zware georganiseerde misdaad en terreur. Door deze kennis in te zetten op het gebied van diefstal en beveiliging op terreinen hebben wij een nieuw product ontwikkeld. Dit product heeft een enorme meerwaarde in het kader van het bewaken van terreinen.
Enkele bedrijven die ons in de arm namen om diefstallen en vernielingen op te lossen, maakten reeds gebruik van mobiele camerabewaking. Wat schetste onze verbazing? De klanten betaalden de hoofdprijs, maar de kwaliteit was slecht en de nazorg onvolledig. Het blijkt in zo’n geval meer een statistiekenmachine dan een middel om de verdachte op een zo’n goed mogelijke manier aan te pakken. Zonder een aangifte binnen 9 uur wordt de verdachte met een boete vrijgelaten. Er bestaat dan geen dossier dat opgevraagd kan worden. Op deze manier kun je op niemand de schade verhalen. De verdachte krijgt immers een boete en wordt niet als verdachte aangemerkt. Naar zijn personalia kunt u dus fluiten. Ook de kwaliteit van de beelden is vaak slecht waardoor er geen herkenning op de beelden gedaan kan worden. Met een politiehart en een sterk rechtvaardigheidsgevoel voelde dit zeer slecht. Als een bedrijf gebruik maakt van camerabewaking moeten alle facetten goed zijn. Zeker als de achterkant niet goed gebeurt, kunt u fluiten naar uw centen.

Wat hebben wij als Recherchebureau ontwikkeld?

 • Wij hebben een makkelijk op en af te bouwen systeem ontwikkeld wat door de medewerkers makkelijk te vervoeren is
 • U betaalt geen verplaatsingskosten
 • Het systeem werkt geheel op groene stroom en 4G verbinding als er geen stroom en internet aanwezig is
 • Wij leveren het systeem gratis bij u af en geven u instructie
 • U kunt wijzigingen makkelijk doorgeven via een ticketsysteem
 • De meldkamer kijkt de meldingen 24/7 uit, bij onregelmatigheden wordt de politie aangestuurd
 • Bedrijfsrecherche wordt ingeschakeld om de nazorg te verlenen
 • Dit kan bestaan uit PD forensisch onderzoek, doen van aangifte, communicatie met de politie en de juridische afhandeling

Waarom zou u voor ons kiezen?

Wij bieden niet alleen mobiele camerabewaking aan, maar ook onze service als Bedrijfsrecherche. Op deze manier heeft u vele malen meer kans dat u de schade ook daadwerkelijk kunt verhalen op de verdachte(n). Naast dat u meer service krijgt voor minder geld is de kwaliteit van onze camera’s in veel gevallen een stuk beter. Meer voor minder dus.

Bel ons voor de mogelijkheden en wij laten het graag vrijblijvend aan u zien!

Voorbeeld uit de praktijk:

Een bedrijf heeft frequent last van diefstal op zijn terrein. Het is een bouwterrein die zoals vaak, erg donker is, zeer afgelegen ligt en geen controle aanwezig is.
Er ligt veel waardevol materiaal in de containers. Helaas zijn de containers al meerdere malen opengebroken en elke keer liggen de werkzaamheden hierdoor stil en zijn de kosten zeer hoog om alles te vervangen.

Ze zijn het zat en besluiten er wat aan te doen. De diefstallen moeten ophouden willen zij nog bestaansrecht hebben in de bouw.
Wij worden ingeschakeld, ook om te zorgen dat als er een verdachte is de juiste stappen genomen worden om de schade te verhalen. Want ja het is leuk dat er een verdachte gepakt word maar zonder aangifte binnen 9 uur wordt hij gewoon vrijgelaten. Op meerder locaties worden mobiele camera’s opgezet. Binnen een paar weken is het al raak. De meldkamer krijgt een melding dat er 2 verdachte’s op het terrein lopen en proberen de containers binnen te komen.

De politie wordt direct aangestuurd en de verdachte’s worden op heterdaad aangehouden. Wij komen direct ter plaatse om de schade op te nemen en aangifte te doen.
Dankzij het snelle handelen van alle partijen is er een verdachte waardoor de schade verhaald kan worden. En nog mooier, het bedrijf hoeft helemaal niets te doen.

Neem direct contact op


Vrijblijvend intake, kennismakingsgesprek en offerte

Vrijblijvend voorzien wij u van een op maat gemaakte offerte op de situatie die bij u van toepassing is. Op elk terrein kunnen wij camerabewaking met live uitkijken van de meldingen opzetten.
Ons doel is dat uw terrein 24/7 bewaakt wordt op het moment dat u niet aanwezig bent. Om de situatie te beoordelen komen wij bij u langs voor een schouw. Daar zullen wij uw wensen bespreken en de mogelijkheden met u bespreken. U krijgt na ons bezoek een vrijblijvende offerte. Wij hebben een systeem ontwikkeld wat gemakkelijk door personeel op en af te bouwen is, zodat het kostenbesparend is. Zeker in vergelijking met de huidige aanbieders.

Start typing and press Enter to search