Afsluiting opleiding

8 March 2018 | Dpd Acadamy

Afsluiting Opleiding particulier onderzoeker november 2017

Weer een klas klaar!

Onze docent Sabastiaan gaf gisteren de laatste module aan de klas van november 2017. Nog even en zij kunnen op examen om de felbegeerde “gele” pas te verdienen.
Leuk om te zien dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in het vak “particulier onderzoeker”. Leuke, spontane, intelligente vrouwen en mannen van alle leeftijden zijn de uitdaging bij ons aangegaan. Vanuit het hele land en zelf vanuit het buitenland volgen de cursisten de lessen, precies zoals wij het bedacht hadden. Ik hoop dat een ieder genoeg kennis heeft opgedaan om de examens tegemoet te zien.

Meerdere klassen per jaar die de opleiding particulier onderzoeker volgen

Net daarvoor, in oktober was ook een klas gestart. Het grootste gedeelte van de klas is inmiddels op examen geweest en ik ben trots om te zeggen dat zij het tot een goed einde hebben gebracht. Goed om te zien dat iedereen het zo serieus oppakt. Vaak spreken mensen “lacherig” over onze branche, die noemen het dan Detective en zeggen dat er geen droog brood mee te verdienen is. En denken dat er geen werk in te vinden is. Wij laten met ons recherchebureau die wij ernaast voerden zien dat het wel degelijk een goed bestaansrecht geeft.

Inschrijven in onze Databank

In onze databank kun je jezelf inschrijven mocht je op zoek zijn naar werk www.po-databank.nl. Onze doelstelling is om mensen op een goede manier op te leiden, hier mogelijk gebruik van te maken en als wij meer werk kunnen genereren voor ze dan zou het een mooie bijkomstigheid zijn. Goede door ons zelf opgeleide mensen door het hele land is daarom ook een missie. 

Meekijken als DPD-Acedemy

Stiekem kijken wij als crew van DPD-Academy zo nu en dan virtueel mee met een les. Het is een mooi medium om van afstand de klas te volgen.
Op deze manier kijken wij mee met het proces en zoeken altijd naar verbeter punten. Door op de manier aanwezig te zijn zoals de meeste cursisten kunnen wij goed bekijken of er verbeteringen aangebracht moeten worden. Werkt alles wel zoals wij het in eerste instantie bedacht hebben. Elke opleiding opnieuw proberen we het nog beter te maken.

Ons netwerk aan goede particulier onderzoekers groeit en daarbij zijn wij altijd op zoek naar “ruwe” diamanten die nog geslepen moeten worden.

Nieuwe opleidingen

Vanwege het succes en de vraag naar mensen hebben wij weer 2 nieuwe data’s voor de opleiding particulier onderzoeker / prive detective.
Kijk op onze site voor meer informatie en vergeet onze Facebook site niet te liken!.

Share this article
Relecante artikelen
Interne fraude, wat nu? 12 April 2019 | Dpd Consultancy

Nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en ontvang het laatste nieuws. Onze nieuwsbrief staat vol met handige tips & tricks.