Opleiding Privé Detective / Particulier onderzoeker 15 februari succesvol afgesloten!

  • Erkend door ministerie van justitie en veiligheid

  • Gelegitimeerd door politie

  • Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

24 May 2018 | Dpd Acadamy

Proost op elf toekomstige privé detectives!

24 mei 2018 – Afgelopen woensdag hebben elf van onze particulier rechercheurs in spé hun laatste les gehad. Door vijf van de deelnemers werd deze periode op gezellige wijze afgesloten bij onze DPD-Academy in Gouda. Bovendien werd er geproost op een goede afloop, aangezien zij binnenkort op examen gaan. Namens DPD-Academy wensen wij alle deelnemers veel succes!

Reactie van één van de cursisten: “Goede en fijne lesomgeving en een super enthousiast team! De module en lessen waren erg overzichtelijk. We hebben zelfs met een aantal van deze groep afgesproken om vervolgopleidingen te volgen binnen DPD-Academy. (Basisopleiding observatie en basisopleiding interview – en verhoortechnieken) We willen verdere skills ontwikkelen door het aanleren van verschillende observatie- en verhoortechnieken.”

Ben je ook geïnteresseerd in de opleiding particulier onderzoeker? Wil je de mogelijkheid hebben om de lessen zowel klassikaal én virtueel te volgen? Neem dan snel contact met ons op.
Er is nog één plek beschikbaar voor de nieuwe lichting die eind mei van start zal gaan.

Share this article
Relevante artikelen
Economisch delict bij recherche onderzoek zonder vergunning!
18 October 2022 | Dpd Consultancy
Wanneer je gegevens analyseert en vergaart moet je in het bezit zijn van een POB vergunning en WPBR wet volgen. Zonder vergunning pleeg je een economisch delict
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
3 January 2022 | Dpd Consultancy
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit