Veel ziekteverzuim?

Onderzoek de rechtmatigheid

We gaan allereerst met u in gesprek om de signalen en vermoedens te bespreken, waarbij we direct onderzoek doen naar de historie van de medewerker

Vrijblijvende intake & Kennismaking

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.0/10

Gemiddelde uit 17 reviews bij The Feedback Company

9
Wij werken als bedrijf al enige tijd samen met DPD-Consultancy. Hun ondersteuning in ons bedrijfsproces zorgt voor minder onregelmatigheden. Daadkrachtig en flexibel!
10
Grote klasse! De medewerkers van DPD hebben ons geholpen bij een voor ons zeer lastig project. Ze blinken uit in empathie, vakkundigheid en goed projectmanagement. Hierbij hielden ze continu ons doel voor ogen! Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Kosten ziekteverzuim

Voorkom problemen & bescherm uw organisatie

Oneigenlijk ziekteverzuim kan uw organisatie handenvol geld kosten. Heeft u het gevoel dat één van uw medewerkers onterecht ziek is? Dan kan een ziekteverzuimonderzoek noodzakelijk zijn. De extra kosten de situatie met zich meebrengt zijn voor u en uw organisatie zeer onprettig. Helaas worden regels nu eenmaal niet 100% nageleefd in onze samenleving en dat geldt voor ziekteverzuim ook. Wanneer werknemers regels overtreden of consequent ongewenst gedrag vertonen dient het management op te treden. Het is alleen niet altijd duidelijk hoe dit dan precies dient te gebeuren.

Aanwijzingen?

Zijn er aanwijzingen voor onterecht verzuim?

Soms zijn er aanwijzingen dat uw medewerker niet naar behoren functioneert, maar het gedrag is niet altijd voldoende te verklaren om een dossier mee op te kunnen bouwen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een medewerker niet goed functioneert door persoonlijke problemen of verslavingsproblematiek. Vaak meldt een medewerker zich hierdoor (onterecht) ziek. Dit kost uw organisatie vanzelfsprekend veel tijd en geld. Wilt u tot de kern van het probleem komen, zult u hoe dan ook een onderzoek moeten starten. Het komt ook vaak voor dat een medewerker langdurig ziek thuis is, maar u bijvoorbeeld via Facebook ziet dat hij of zij op elk feestje te vinden is. U krijgt hierdoor grote twijfels over de echtheid van het ziekteverzuim.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Vrijblijvende intake & Kennismaking

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op

Onderzoek naar ziekteverzuim

Een voorbeeld uit de praktijk

Een kleinschalige boekhouder met zeven personeelsleden heeft te kampen met een langdurig zieke werknemer. De reden van de ziekte is tot op heden nogal onduidelijk gebleken. Na vele gesprekken en aangeboden oplossingen is er nog steeds geen verbetering in de situatie. De eigenaar van het kantoor vermoedt dat de werknemer ondertussen uit eigen naam diensten aanbiedt die gelijk zijn aan zijn takenpakket. Hij wil graag dat er onderzoek wordt gedaan naar zijn vermoedens. De eigenaar wil de waarheid boven tafel te krijgen, aangezien hij aanzienlijk schade lijdt door de situatie.