Verborgen camera inzetten

Slachtoffer van verduistering, fraude of diefstal?
  • Grondige analyse van eventuele risicofactoren binnen uw bedrijf;
  • Inschatting van potentiële daders;
  • Toetsing van uw situatie in relatie tot de vigerende wet- en regelgeving;
  • Indien plaatsing juridisch mogelijk is, zullen onze technisch specialisten op strategische plaatsen verborgen camera’s installeren, die om gedurende een bepaalde periode de activiteiten in uw pand registreren;
  • De camera’s kunnen op afstand live meegekeken en teruggekeken worden, zo hoeft er niet onnodig naar de locatie gegaan te worden.
  • Wij zullen de vastgelegde beelden analyseren en actief op zoek gaan naar gedragingen die als bewijslast kunnen dienen;
  • Daarna zullen wij u informeren over hetgeen wij gevonden hebben, natuurlijk voorzien wij u in dit stadium ook van gedegen advies met betrekking tot mogelijk te nemen (juridische) vervolgstappen.

Verborgen camera’s inzetten?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

9
Van Vulpen werkt ondertussen alweer een paar jaar met volle tevredenheid met DPD. Daarbij gaat het met name om werkplekbeveiliging waardoor we met coaching en het nemen van de juiste maatregelen ons diefstalcijfer tot bijna nul hebben weten te reduceren. Verder hebben we als onderneming de keus gemaakt om met DPD een netwerk (stroom en data) onafhankelijk camera systeem op onze werken te gaan voorzien. DPD heeft hier een perfecte maatwerk oplossing geboden waar we uiterst tevreden over zijn. Het zeer compacte camerasysteem met zonnepaneel en accupakket wordt door onze voormannen zelf geïnstalleerd en beheerd waarna DPD de controle overneemt.
9
Goede ervaring met dit bedrijf! Fijne communicatie en mijn zaak werd snel opgepakt. Bedankt voor alle hulp nogmaals!

Verborgen camera’s

Een uitstekend middel

In veel gevallen waarin onderzoek dient te worden gedaan naar onregelmatigheden binnen een bedrijf, kan het plaatsen van verborgen camera’s een uitstekend hulpmiddel zijn. Met het inzetten van verborgen camera’s wordt op zeer effectieve wijze bewijsmateriaal verzameld, waarmee de dader(s) direct kunnen worden geconfronteerd. Hoewel de inzet van verborgen camera’s binnen bedrijven in Nederland aan bepaalde wet- en regelgeving is gebonden, mag dit middel gericht worden ingezet in gevallen waarin het overduidelijk een belangrijk doel dient.

Diefstal in uw organisaie?

Verzamel bewijs

Vermoedt u dat u het slachtoffer bent geworden van verduistering, fraude of diefstal? In vele gevallen kunt u de dader enkel op heterdaad betrappen om tot maatregelen over te kunnen gaan. U wilt deze persoon op zijn minst ontslaan! Verborgen camera’s bieden u deze optie, waarbij wij uiteraard ten alle tijden de inzet ervan juridisch zullen toetsen. Op deze manier zal eventueel vergaard bewijsmateriaal in een later stadium worden toegelaten in een juridische procedure. Veelal leiden belastende beelden al eerder tot gepaste maatregelen. Ontslag met wederzijds goedvinden of vrijwillig ontslag door de dader zijn enkele oplossingen. En dit scheelt u een hoop werk en tijd. U kunt ook kiezen voor ontslag op staande voet en aangifte bij de politie. Wij helpen u bij het gehele proces.

Van het begin van het onderzoek tot het einde ondersteunen wij u in de te nemen stappen. Tevens hebben wij een samenwerking met een advocatenkantoor die u ten alle tijde van advies kan voorzien.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Vrijblijvende intake & Kennismaking

Laat uw gegevens achter, we bespreken graag de mogelijkheden

Effectieve inzet verborgen camera

Een voorbeeld uit de praktijk

Een opticien heeft te kampen met structurele voorraadafwijkingen. Er is vooralsnog geen sprake van kastekorten, waardoor hij initieel denkt dat er gewoonweg iets mis is met de leveringen. Na een drietal maanden voelt het echter niet goed meer. Het gaat in dit geval om meerdere monturen en complete brillen met een verkoopwaarde van enkele honderden euro’s, waardoor hij aanzienlijk inkomsten misloopt. Hij heeft een viertal medewerkers in dienst, waarvan er twee fulltime werkzaam zijn en twee parttime. Eén van de fulltimers werkt al sinds de oprichting in de zaak, deze mevrouw wordt als zodanig niet direct verdacht van verduistering. Niettemin wil hij nu graag de reden achter de verdwenen voorraden achterhalen en schakelt daarom onze hulp in.