Preventie werkt kostenbesparend

Voorkomen is beter dan genezen

Preventie begint bij de basis: kennis. Het is immers nogal moeilijk iets te voorkomen wanneer u over geen of onvoldoende kennis beschikt over de achtergrond ervan. Middels kennisdeling op het gebied van preventie, kunnen wij u en uw organisatie op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen binnen onderwerpen als integriteit, een correcte bedrijfsvoering, transparantie binnen de organisatie en met name bewustwording van deze aspecten. Hiertoe bieden wij de volgende producten aan:

  • Zowel voor het management als het personeel;
  • Beantwoordt onder meer vragen die te maken hebben met tijdige signalering van onregelmatigheden, correcte omgang met elkaar en een transparante bedrijfsvoering;
  • Biedt handvatten die gericht zijn op onderlinge collegiale samenwerking en een algeheel gevoel van integriteit binnen de organisatie.
  • Duidelijk en gedegen advies met betrekking tot het structureel verlagen van risico's, die zowel financiele als materiele gevolgen kunnen hebben bij schending van het beding.
  • Coaching op het gebied van alertheid op diverse gebieden;
  • Kennisdeling op het gebied van algemene preventie op een interactieve manier, die medewerkers aanspoort tot actief bijdragen aan een prettige samenwerking.

Start met besparen

Win vandaag nog preventieadvies in, laat uw gegevens achter

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

9
Van Vulpen werkt ondertussen alweer een paar jaar met volle tevredenheid met DPD. Daarbij gaat het met name om werkplekbeveiliging waardoor we met coaching en het nemen van de juiste maatregelen ons diefstalcijfer tot bijna nul hebben weten te reduceren. Verder hebben we als onderneming de keus gemaakt om met DPD een netwerk (stroom en data) onafhankelijk camera systeem op onze werken te gaan voorzien. DPD heeft hier een perfecte maatwerk oplossing geboden waar we uiterst tevreden over zijn. Het zeer compacte camerasysteem met zonnepaneel en accupakket wordt door onze voormannen zelf geïnstalleerd en beheerd waarna DPD de controle overneemt.
10
Grote klasse! De medewerkers van DPD hebben ons geholpen bij een voor ons zeer lastig project. Ze blinken uit in empathie, vakkundigheid en goed projectmanagement. Hierbij hielden ze continu ons doel voor ogen! Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Geïnteresseerd in advies omtrent preventie?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op

Preventie advies

Een voorbeeld uit de praktijk

Een jong marketingbedrijf met 8 man personeel wil op een interactieve manier de alertheid vergroten binnen de organisatie, op een wijze die geen afbreuk doet aan het onderlinge vertrouwen. Hiertoe wordt één dagdeel besteed aan één-op-één gesprekken met de medewerkers en directeur, waarbij we met name het reeds aanwezige kennisniveau toetsen en dit later in groepsverband uitgebreid bespreken. Het doel van de workshop is aan te sturen op de ontwikkeling van een werkklimaat, waarin transparantie en onderling vertrouwen de norm zijn door middel van actieve samenwerking tussen de personeelsleden.