Personeel controleren?

Voorkom misbruik van de geboden omstandigheden

Allereerst gaan we met u in gesprek om de signalen en vermoedens te bespreken, waarbij we direct onderzoek doen naar de historie van de medewerker

Voorkom hoge schadeposten en onregelmatigheden

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.0/10

Gemiddelde uit 24 reviews bij The Feedback Company

9
Wij werken als bedrijf al enige tijd samen met DPD-Consultancy. Hun ondersteuning in ons bedrijfsproces zorgt voor minder onregelmatigheden. Daadkrachtig en flexibel!
9
Goede ervaring met dit bedrijf! Fijne communicatie en mijn zaak werd snel opgepakt. Bedankt voor alle hulp nogmaals!

Waarom personeel controleren?

Voorkom problemen & bescherm uw organisatie

Waarom zou u personeel controleren? Indien u een organisatie runt die buitendienstpersoneel in dienst heeft, bent u wellicht bekend met de risico’s die hiermee gepaard gaan. Natuurlijk is het overgrote deel van de beroepsbevolking over het algemeen netjes en houdt zich aan regels. Daarentegen kan het voorkomen dat u te maken krijgt met personeel dat misbruik maakt van de geboden omstandigheden. Dit kan redelijk onschuldige vormen aannemen, zoals krantenbezorgers die zo nu en dan een stapel kranten ‘kwijtraken’. Dit heeft niet direct een bijzonder schadelijke invloed op uw winstmarge.

Het kan ook ernstigere vormen aannemen, zoals medewerkers die buiten de deur werktijd gebruiken voor vrijetijdsbestedingen, zich slecht gedragen naar klanten toe of in het geval van koeriers kostbare pakketjes ontvreemden. In zulke gevallen kunnen structurele onregelmatigheden uiteindelijk leiden tot hoge(re) schadeposten die een negatief effect hebben op uw onderneming en imago. In zulke situaties kunt u baat hebben bij een onderzoek naar uw medewerkers om erachter te komen waar men zich precies mee bezighoudt tijdens werktijd. U komt dan niet alleen achter de waarheid, maar geeft tegelijkertijd een duidelijk signaal af dat bepaald gedrag niet wordt geoorloofd.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Vrijblijvend contact opnemen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op