Interne procedures vastleggen?

Door het beschrijven van een proces komen zowel kansen als risico’s boven tafel.
  • Leidt tot bewustwording aangaande juridische problematiek en risico’s indien dit niet goed geregeld is;
  • Inzet van methodieken om bewijslast te kunnen vergaren. Als dit juridisch niet goed geregeld is, is uw bewijslast immers ontoelaatbaar in een rechtszaak;
  • Contracten worden door onze advocaat bekeken en, indien nodig, opnieuw opgesteld ter bescherming van uw bedrijf;
  • Door middel van recherchetoepassingen zoals cameratoezicht en het volgen van werknemers, worden onregelmatigheden blootgelegd;
  • Wij bieden juridisch sluitend advies en hulpmiddelen om alsnog op te kunnen treden bij onregelmatigheden.

Hulp nodig?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

10
De communicatie met DPD-Consultancy en de medewerkers van het bureau was goed en zij hebben mij heldere informatie gegeven over de mogelijkheden. De website en het gesprek gaf veel vertrouwen. Ik had snel resultaat en de aangeleverde bewijzen en feiten waren super. Ik kan niet anders zeggen dat zijn betrouwbaar, proffesioneel en betrokken zijn. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.
10
Er is in mijn ogen een wezenlijk verschil tussen de politie en een particulier recherchebureau. DPD-Consultancy is meer een onderzoeksbureau die voor jou in opdracht werkt en bij de politie kun je aangifte doen. Ik hoef niet bij de politie aan te komen dat ik mijn medewerker niet vertrouw, bij DPD-Consultancy kon ik wel terecht. Tijdens het onderzoek verliep het zoals wij graag zouden willen dat het liep. Na afloop kregen we een hele uitgebreide rapportage met beeldmateriaal erbij en, vrijwel meteen, een persoonlijke terugkoppeling. Ik had al vrij snel het verslag en kon ook echt heel snel acteren. Alle lof voor DPD Consultancy!

Waarom interne processen vastleggen?

Verhoog de effectiviteit van uw organisatie, leg interne processen vast.

Elk bedrijf heeft in grote mate baat bij duidelijke en juridisch sluitende interne procedures. Een procedure is een manier om vast te leggen wat er binnen uw organisatie gebeurt. Bij een procedure horen veelal gedetailleerde instructies en/of formulieren die vastleggen hóe dit precies moet gebeuren.

Duidelijke procedures en instructies beschrijven op heldere wijze uit welke stappen een bepaald bedrijfsproces bestaat en welke personeelsleden hierbij betrokken zijn. Door middel van het stap voor stap beschrijven van een proces komen zowel kansen als risico’s boven tafel. U schept niet alleen voor uzelf helderheid met betrekking tot de gang van zaken binnen uw onderneming, maar ook voor uw personeelsleden. Heeft u baat bij advies op dit gebied? Wij kunnen u ondersteunen met praktische hulpmiddelen en producten.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Vrijblijvend in gesprek?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op