Twijfels naar integriteit?

Wacht niet langer en handel snel!

Elke minuut dat u niet handelt, kan directe schade opleveren voor uw bedrijf. Niet alleen financiële schade, maar ook uw goede naam kan flink aangetast worden. DPD kan u helpen bij:

Integriteitskwestie onderzoeken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

10
De communicatie met DPD-Consultancy en de medewerkers van het bureau was goed en zij hebben mij heldere informatie gegeven over de mogelijkheden. De website en het gesprek gaf veel vertrouwen. Ik had snel resultaat en de aangeleverde bewijzen en feiten waren super. Ik kan niet anders zeggen dat zijn betrouwbaar, proffesioneel en betrokken zijn. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanraden.
9
Van Vulpen werkt ondertussen alweer een paar jaar met volle tevredenheid met DPD. Daarbij gaat het met name om werkplekbeveiliging waardoor we met coaching en het nemen van de juiste maatregelen ons diefstalcijfer tot bijna nul hebben weten te reduceren. Verder hebben we als onderneming de keus gemaakt om met DPD een netwerk (stroom en data) onafhankelijk camera systeem op onze werken te gaan voorzien. DPD heeft hier een perfecte maatwerk oplossing geboden waar we uiterst tevreden over zijn. Het zeer compacte camerasysteem met zonnepaneel en accupakket wordt door onze voormannen zelf geïnstalleerd en beheerd waarna DPD de controle overneemt.

Integriteitsonderzoek door DPD

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben als Recherchebureau jarenlange ervaring met integriteitsonderzoeken. Snel en adequaat kunnen wij een plan van aanpak maken. Bij de werkzaamheden kunt u denken aan analyse en dossieronderzoek, volgen en observeren van personen tot aan het horen van getuigen en medewerkers om de zaak goed af te ronden.

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherchebureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Interesse?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op