Fraude in organisatie?

Voorkom hoge kosten en laat DPD uw organisatie helpen.
  • Analyse van bedrijfsprocessen, bevoegdheden van personeel, aanwezigheid van mazen in procedures richtlijnen op mogelijke risicofactoren;
  • Analyse van personeels- en werving & selectiebeleid;
  • Onderzoek naar de mate van beveiliging van apparatuur en communicatiemiddelen;
  • Gericht op het (tijdig) herkennen en vinden van zwakke schakels binnen uw onderneming, die gevoelig zijn voor misbruik en onrechtmatig gebruik.
  • Voorstellen tot verbeteringen die leiden tot effectieve en doeltreffende maatregelen, transparantie binnen bedrijfsvoering en duidelijke processen;
  • Advies aangaande te voeren personeelsbeleid;
  • Duidelijk en gedegen advies met betrekking tot het structureel verlagen van risico’s, die zowel financiële als materiële fraudegevoeligheid tot gevolg hebben.

Bedrijfsfraude opsporen en aanpakken?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

10
Wij zijn heel erg goed geholpen dankzij de mensen van dit bedrijf. Professioneel, gedreven en vakkundig. Er is goed gewerkt onder hoge spanning en vreemde tijden, niets was teveel. Ondanks de vervelende situatie zijn we blij met dit bedrijf in contact te zijn gekomen, die het probleem zeer goed en adequaat tot een goede uitkomst hebben gebracht. Intratuin Emmen
10
Grote klasse! De medewerkers van DPD hebben ons geholpen bij een voor ons zeer lastig project. Ze blinken uit in empathie, vakkundigheid en goed projectmanagement. Hierbij hielden ze continu ons doel voor ogen! Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Bedrijfsfraude kost veel geld

Voorkom problemen & bescherm uw organisatie.

Bedrijfsfraude is een stelselmatig voorkomend fenomeen dat helaas tot op heden op grote schaal plaatsvindt. Telkens weer gaan fraudeurs steeds gewiekster te werk. Soms kan het jaren duren voordat een bedrijf doorheeft dat er sprake is van fraude binnen de organisatie. Hierdoor is er behoefte aan fraude beperking.

Het probleem ligt in het feit dat er op zeer uiteenlopende manieren kan worden gefraudeerd. Niet alleen met financiële middelen, maar ook met goederen, tijd en informatie. Fraude behelst alle handelingen die een onjuiste weergave bieden van de werkelijkheid, met het oogmerk wederrechtelijk economisch voordeel te behalen. Deze interpretatie biedt gelukkig voldoende ruimte om fraude tijdig en afdoende aan te kunnen pakken.

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherchebureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Bedrijfsfraude opsporen en aanpakken?

Klopt uw vermoeden? Dan verdienen wij onszelf terug. Neem vrijblijvend contact op.