Data gegevens kwijt?

Informatie kan in veel gevallen teruggehaald worden

Beschadigde informatiedragers?

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

9
Wij werken als bedrijf al enige tijd samen met DPD-Consultancy. Hun ondersteuning in ons bedrijfsproces zorgt voor minder onregelmatigheden. Daadkrachtig en flexibel!
9
Van Vulpen werkt ondertussen alweer een paar jaar met volle tevredenheid met DPD. Daarbij gaat het met name om werkplekbeveiliging waardoor we met coaching en het nemen van de juiste maatregelen ons diefstalcijfer tot bijna nul hebben weten te reduceren. Verder hebben we als onderneming de keus gemaakt om met DPD een netwerk (stroom en data) onafhankelijk camera systeem op onze werken te gaan voorzien. DPD heeft hier een perfecte maatwerk oplossing geboden waar we uiterst tevreden over zijn. Het zeer compacte camerasysteem met zonnepaneel en accupakket wordt door onze voormannen zelf geïnstalleerd en beheerd waarna DPD de controle overneemt.

Beschadigde informatiedragers?

Voorkom problemen & bescherm uw organisatie.

Als ondernemer ziet u de diverse mogelijkheden van digitalisering waarschijnlijk als een groot voordeel. Fysieke archieven en dossiers behoren immers tot het verleden, alle bedrijfsinformatie kan tegenwoordig handig en efficiënt digitaal worden verwerkt en opgeslagen. De andere kant van de medaille wordt echter direct zichtbaar, wanneer u door omstandigheden deze informatie verliest, of dreigt te verliezen.

Dit kan allerhande oorzaken hebben, van het falen van verouderde systemen tot hackers en virussen die informatie ontvreemden of onbruikbaar maken. In al deze gevallen is uw bedrijf ineens bijzonder kwetsbaar. Gelukkig kan informatie in vele situaties weer teruggehaald worden. Hoe dan ook is het aan te raden regelmatig een back up te maken, hiermee kunt u zelf een positieve invloed uitoefenen op de mate waarin u schade ondervindt door zoekgeraakte bestanden en informatie. Doet u dit niet, of bent u recentelijk bestanden kwijtgeraakt, dan kunnen wij u helpen door middel van data recovery.

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherchebureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Gegevens terughalen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op

Voorbeeld van datarecovery

Een voorbeeld uit de praktijk

Een grafisch ontwerper werkte al een tijdje op een ietwat oude laptop, welke een maand voordat hij een nieuwe aan wilde schaffen ermee op is gehouden. Op geen enkele wijze krijgt hij het apparaat nog aan de praat, terwijl hij voor legio klanten ontwerpen op de harde schijf heeft staan. Indien hij alle bronbestanden kwijtraakt, betekent dit vele honderden uren werk die plotsklaps voor niks zijn geweest. Het spreekt voor zich, dat hij alle mogelijke opties wil uitproberen waardoor hij eventueel weer over zijn ontwerpbestanden zou kunnen beschikken.