Beveiligingsadvies, meer dan een hek

Een solide beveiligingsplan voorkomt risico’s en ongewenste kostenposten.
  • Leidt tot duidelijkheid omtrent de huidige mate van beveiliging en risico’s indien dit niet goed geregeld is;
  • Grondige analyse van zwakke plekken in uw beveiligingsplan;
  • Zowel fysieke als digitale beveiliging wordt onder de spreekwoordelijke loep genomen;
  • Grondige analyse van eventuele beveiligingsrisico’s binnen uw bedrijf;
  • Inschatting van mogelijke risicofactoren;
  • Onderzoek naar personeelsleden;
  • Geschikt voor organisaties die het gevoel hebben tegen problemen aan te lopen of reeds het slachtoffer zijn van misstanden.
  • Voorstellen tot verbeteringen die leiden tot effectieve en doeltreffende veiligheidsmaatregelen en een veilige bedrijfscultuur;
  • Duidelijk en gedegen advies met betrekking tot het structureel verlagen van financiële risico’s en kostenposten.

Hulp nodig bij beveiligingsadvies?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.2/10

Gemiddelde uit 19 reviews bij The Feedback Company

9
Van Vulpen werkt ondertussen alweer een paar jaar met volle tevredenheid met DPD. Daarbij gaat het met name om werkplekbeveiliging waardoor we met coaching en het nemen van de juiste maatregelen ons diefstalcijfer tot bijna nul hebben weten te reduceren. Verder hebben we als onderneming de keus gemaakt om met DPD een netwerk (stroom en data) onafhankelijk camera systeem op onze werken te gaan voorzien. DPD heeft hier een perfecte maatwerk oplossing geboden waar we uiterst tevreden over zijn. Het zeer compacte camerasysteem met zonnepaneel en accupakket wordt door onze voormannen zelf geïnstalleerd en beheerd waarna DPD de controle overneemt.
9
Wij werken als bedrijf al enige tijd samen met DPD-Consultancy. Hun ondersteuning in ons bedrijfsproces zorgt voor minder onregelmatigheden. Daadkrachtig en flexibel!

Waarom beveiligingsadvies?

Voorkom problemen & bescherm uw organisatie.

De beveiliging van uw bedrijfspand en/of -eigendom houdt veel meer in dan enkel fysieke beveiliging. Natuurlijk spelen zaken als hekwerken, toegangssystemen en camera’s een grote rol. Echter is de beveiliging ook afhankelijk van de mate van vertrouwen die u in uw personeel kunt stellen. Daarnaast is digitale beveiliging minstens net zo belangrijk; de tijden dat een onderneming enkel fysieke diensten en producten leverde, ligt al ver achter ons. In ons beveiligingsadvies maken wij een solide beveiligingsplan.

Een solide beveiligingsplan voorkomt risico’s en ongewenste kostenposten. Ook stelt het u in staat de huidige stand van zaken aan een nader onderzoek te onderwerpen. Misschien heeft u ooit een uitgebreid beveiligingsplan opgesteld dat inmiddels ineffectief is geworden? Dit kan een schrikbarend hoge kostenpost opleveren. Wij bieden opties die meerdere vragen voor u beantwoorden, zoals welke risico’s beheerst dienen te worden, waarom dit moet worden opgenomen in een beveiligingsplan en met name hoe effectief dit is voor uw organisatie.

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherchebureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Geïnteresseerd in beveiligingsadvies?

Neem vrijblijvend contact op