Consultancy

Advies nodig? DPD kan u helpen met:

Welkom bij DPD-Consultancy, wij zijn u graag van dienst als het gaat om consultancy binnen de bedrijfsrecherche. Waar kunt u aan denken? In onze onderzoeken binnen de Bedrijfsrecherche zien wij vaak dat bedrijven o.a. hun procedures niet goed geregeld hebben. Daardoor zijn de financiële kosten bij incidenten vaak hoog, dit is erg zonde.
Bij DPD-Consultancy zijn onze specialisten van de bedrijfsrecherche u graag van dienst met een bedrijfsrisicoanalyse, beveiligingsadvies, het opzetten van interne procedures en preventie van onnodige risico’s.

Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche is een verzamelnaam voor allerlei onderzoeken die gerelateerd zijn aan arbeidsrechtelijke kwesties. Hierbij zijn vele verschillende onderzoeken mogelijk. De meest voorkomende onderzoeken binnen DPD-Consultancy zijn diefstal, fraude en integriteitsonderzoek. Echter kunnen onze professionals veel meer voor u betekenen. Onderstaand ziet u de mogelijkheden bij DPD-Consultancy.

Wij verdienden onszelf terug bij deze

Klanten

DPD Consultancy is voornamelijk actief op de zakelijke markt.

Om u een idee te geven van onze zakelijke klanten kunt hiernaast zien welke klanten ons de afgelopen jaren met succes hebben ingehuurd. Daarnaast kunt u op onze reviewpagina alle reviews terugvinden. Zo weet u dat u ons met een gerust hart kunt inhuren!

Neem contact op

Onze reviews

9.0/10

Gemiddelde uit 23 reviews bij The Feedback Company

9
Goede ervaring met dit bedrijf! Fijne communicatie en mijn zaak werd snel opgepakt. Bedankt voor alle hulp nogmaals!
10
Grote klasse! De medewerkers van DPD hebben ons geholpen bij een voor ons zeer lastig project. Ze blinken uit in empathie, vakkundigheid en goed projectmanagement. Hierbij hielden ze continu ons doel voor ogen! Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Al onze diensten

Hiermee kunnen wij u helpen

Bedrijfsrecherche

Overige Diensten

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen vrijblijvend contact met u op

Titel