Opzetten interne procedures

Elk bedrijf heeft in grote mate baat bij duidelijke en juridisch sluitende interne procedures. Een procedure is een manier om vast te leggen wat er binnen uw organisatie gebeurt. Bij een procedure horen veelal gedetailleerde instructies en/of formulieren die vastleggen hóe dit precies moet gebeuren.

Duidelijke procedures en instructies beschrijven op heldere wijze uit welke stappen een bepaald bedrijfsproces bestaat en welke personeelsleden hierbij betrokken zijn. Door middel van het stap voor stap beschrijven van een proces komen zowel kansen als risico’s boven tafel. U schept niet alleen voor uzelf helderheid met betrekking tot de gang van zaken binnen uw onderneming, maar ook voor uw personeelsleden. Heeft u baat bij advies op dit gebied? Wij kunnen u ondersteunen met praktische hulpmiddelen en producten.

 • Opzetten van interne procedures ter bestrijding van onregelmatigheden
  • Leidt tot bewustwording aangaande juridische problematiek en risico’s indien dit niet goed geregeld is
  • Inzet van methodieken om bewijslast te kunnen vergaren. Als dit juridisch niet goed geregeld is, is uw bewijslast immers ontoelaatbaar in een rechtszaak
  • Contracten worden door onze advocaat bekeken en, indien nodig, opnieuw opgesteld ter bescherming van uw bedrijf
 • Advies en consultancy in geval van bestaande onregelmatigheden
  • Door middel van recherchetoepassingen zoals cameratoezicht en het volgen van werknemers, worden onregelmatigheden blootgelegd
  • Wij bieden juridisch sluitend advies en hulpmiddelen om alsnog op te kunnen treden bij onregelmatigheden

Vrijblijvend intake en kennismakingsgesprek

Advies inwinnen bij of het inschakelen van een recherchebureau kan een ingrijpende stap zijn binnen uw bedrijfsvoering. Daarom willen wij u graag in een persoonlijk gesprek bij ons aan kantoor of op locatie uitleggen hoe wij te werk gaan en binnen welke kaders. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u enkel uw eigen tijd.

Start typing and press Enter to search